indeed.blogg.se

Just agree, it saves time.

...annars så var det ganska trevligt idag.

Kategori: inte ens värt att läsa

åhå, vad jag älskar att bo med min familj. Min mor och hennes sambo kommer hem, och deras samtalsämnen är om lchf och 5:2dieten, pratar om kalorier, fetter, och viktnedgång. Dem får det att låta som att det är svårt att gå ned i vikt, men det är lätt. Det svåra är att hålla sig själv i styr, men när man väl bemästrat den ädla konsten är det lätt. Det är bara att sluta äta, och börja röra på fläsket, om du råkar äta något utnyttja dina kärkrefelxer, det ger kanonresultat som 10 kilo på en månad! Efter jag levde på det viset blev jag skickad till psykologer, undra varför.  Men med ett fokus som bara ligger på att gå ned i vikt, så var det en fenomenal diet!
 
Har även börjat med att fota min mat, före och efter. Jag äter visst mindre än vad jag trodde insåg jag när jag började med det. Upplever det som ett evighetsgöra när jag sitter där med en tallrik full med mat, jag trycker och moffar i mig, ändå hamnar alltid cirka hälften/en tredjedel i soporna efteråt. Och innan det när jag lägger upp maten lägger jag upp hälften av det jag vill ha, sedan lägger jag tillbaka eller slänger hälften utav det insåg jag idag. Det skrämmer mig att jag kan hålla på så utan att märka det själv. 
 
Idag blev jag extremt rädd för att det skulle vara något fel på mitt hjärta när jag åt min lunch, sedan insåg jag att det bara var min vanliga ångest som orsakade ökningen utav pulsen. Life is great! 
 
Annars har dagen gått åt till att överväga om det är värt att gå och köpa ett graviditetstest, för jag ska egentligen ha mens den här veckan, men valde att skjuta upp den för att jag har planerat att synda på fredag. Känns jättekonstigt att ha sex med en person fler än en gång, för då är det inte alls samma rädsla. Men det var för bra sex för att kunna säga nej till att träffas igen, har fortfarande ett otaligt antal blåmärken över hela kroppen, märken runt handlederna, blödde ur fittan i flera dagar efteråt och allting i de nedre regionerna gjorde ont. Vet bara inte riktigt hur jag ska förklara för min mor att jag kommer sova borta i helgen. Eller ja, det lär nog inte bli så mycket av sovandet. 
Sex är trevligt, det stänger helt av hungerkänslor och gör en hög på endorfiner utan att man behöver skada sig själv. Sen att jag kan ha råkat bli gravid, och fullkomligt struntar i om jag har/kommer få sjukdomar eller inte är en annan femma. to be safe is not an option.
 
 
 
Det här var ett totalt onödigt inlägg, men det var nödvändigt för att tänka på annat än hur jag är övertygad om att det är mer fett i mina vener än blod. Är rädd för att allt fett ska sätta sig i lungorna och göra så de inte längre kommer kunna ta upp syre. Vet inte om det ens är möjligt, men min hjärna är kreativ och kan komma på allt möjligt att vara rädd för. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: